Skriv ut

Jobba hos oss

29 mars 2009.

Aleris Vårdcentralen Östertull är en del av Aleris, en av nordens största hälsoaktörer. Östertull har en personalpolicy som främjar och värdesätter kunskap, ansvarstagande och kreativitet. Våra medarbetare är kompetenta och arbetar mot våra mål enligt en gemensam värdegrund med patienten i centrum.

Vi har tidigare haft en låg personalomsättning men är alltjämt intresserade av individer som vill arbeta hos oss.  Som regel, brukar vi behöva sjuksköterskevikarier under sommarsemester. Vi söker också kollega som är specialist- eller ST-läkare i allmänmedicin.

För vidare upplysning kontakta verksamhetschefen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varför skulle Du välja just oss som Din nya arbetsplats?

Östertull har 9500 listade och drivs sedan 2003 i privat regi. Vi tillhör, tillsammans med Kneippengruppens tre vårdcentraler i Norrköping vårdföretaget Aleris. Vi har goda förutsättningar för en långsiktig positiv utveckling i samarbete mellan olika Aleris-enheter.

Vårdcentralen har traditionellt områdesansvar för Lindö, Oxelbergen och delar av innerstan i Norrköping men sedan vårdvalet har vi fått flera norrköpingsbor från andra stadsdelar.

Sedan vårdvalet infördes i september 2009 har vi också stärkt vår profilering mot hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande arbetssätt, samt en personalpolitik som främjar fysisk aktivitet.

Vi har genom åren systematiskt skapat effektiva medicinska och administrativa rutiner som bl a finns lättåtkomliga på vårt intranät. Kulturen för internutbildning är välutvecklad och vi anstränger oss lite extra för att skapa en attraktiv arbetsplats som tillför energi och arbetsglädje.

Vill Du utvecklas med oss och bli en viktig del av vår arbetsgrupp, kan vi erbjuda Dig marknadsmässig lön och rimliga arbetsvillkor.

Vad förväntar vi oss andra av Dig som vill jobba hos oss?

Du delar vår värdegrund genom att:

  • ha patienterna i fokus
  • bemöta Dina medmänniskor respektfullt och professionellt
  • ha förmåga till helhetssyn/samverka för Dina kollegors och verksamhetens bästa
  • vilja utveckla och förbättra din kompetens kontinuerligt
  • bidra med din initiativförmåga för att skapa utveckling och lösa problem, ta ansvar och vara lojal

Du söker ett arbete:

  • som är flexibelt och där Du får använda Din kompetens men också får möjlighet att utvecklas
  • där Du är en viktig resurs för verksamhetens framgång

job1

Hälsoprofil och hälsokontroll

halsoprofil

Medicinsk Qigong

qigong

Ljusterapi

ljusterapi

Screening

screening