Skriv ut

Lista dig hos oss

18 oktober 2009.

Om du som östgöte vill lista dig på en vårdcentral med hälsan i fokus, är Östertull ett bra val för dig. Surfa gärna runt på vår hemsida och bekanta dig med vår vision, läs mer om vårt utbud och vårt arbetssätt. Är du i behov av professionell bedömning och coaching i dina hälsofrågor? Vill du göra hälsokontroll eller uppföljning av dina kroniska sjukdomar? Vill du förebygga ohälsa och sjukdom eller minska dina riskfaktorer genom att få stöd till en hälsosammare livsstil? Är du intresserad av att ändra dina levnadsvanor men vet inte hur du ska gå tillväga?

lsto1

Ta det första steget genom att fylla i listningsblanketten nedan och skicka den sedan till Landstinget eller lämna den hos oss för central registrering. Du kan också lista om dig via Mina vårdkontakter. Efter listning skickar vi dig en bekräftelse men du kan också ta kontakt med oss för att påbörja en gemensam resa till en bättre hälsa. Du får träffa, samtala med och bli undersökt av erfarna specialister inom allmänmedicin, utbildade specialistsköterskor och även specialister från andra yrkeskategorier med mångårig erfarenhet och bred allmänmedicinsk kompetens.

Även Du som i övrigt sällan kommer i kontakt med vården kan ha nytta av att lista Dig hos oss. Vår inriktning på hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande åtgärder gör att vi hela tiden utvecklar och utökar den typen av service. Du kan till exempel beställa hälsoprofil eller hälsokontroll för att i god tid upptäcka och eliminera eventuella hälsorisker. 

Välkommen till Östertull, och en bättre hälsa!

Listningsanmälan i PDF-format

Listningsanmälan i Word-format

 

Hälsoprofil och hälsokontroll

halsoprofil

Medicinsk Qigong

qigong

Ljusterapi

ljusterapi

Screening

screening